Esküvői autó bérlés

Tedd különlegessé a nagy napot

Egy esküvő első látványos pillanata, a pár érkezése a házasságkötés helyszínére. Úgy is fogalmazhatunk, ez a belépő életetek legizgalmasabb napjára! Minden ember, aki számít nektek, rátok figyel. Milyen a menyasszony ruhája, a csokra, mit vett fel a vőlegény, hogy néztek ki együtt?

Éppen ezért nem mindegy, hogy erre a meghatározó pillanatra milyen járművön érkeztek!

Ha valami egyedire vágytok, ami elegáns, feltűnő és rögtön megteremti az esküvő hangulatát, akkor válasszátok a Volkswagen Sambánkat! A 23 ablak, az elhúzható tető garantálja, hogy minden oldalról látszani fogtok és bár kívülről kicsinek látszik, a kilencfős ülésre kényelmesen befér a menyasszony ruhája, a vőlegény, pár koszorúslányka és még a fotós is!

Árajánlatot helyszín, útvonal és időtartam függvényében adunk, a díszítés a mi ajándékunk!

Megrendelem

Partybusz bérlés

VW érzés, meglepetés buli

Legénybúcsút szerveznél legjobb barátodnak, de a limuzin bérlést sablonosnak érzed? Szeretnéd meglepni a barátnődet a szülinapján és a kedvenc helyetekre hippi busszal érkezni? Akkor a Szambi, a jó öreg Wolswagen T1-es busz vár egy felejthetetlen kalandra! Bérelj fel minket, sofőrünk felvesz Benneteket a megadott címen és 2 órás budapesti kocsikázás után (rövid megállókkal pár fotó erejéig) a buli helyszínére visz.

Budapesten belül: 40.000,−Ft/ 2óra, minden megkezdett további óra 10.000.-Ft

Vidéken egyedi árajánlat alapján helyszín, útvonal és időtartam függvényében.

Megrendelem

Városnéző túrák

Budapest új nézőpontból

Privát városnéző túráink nemcsak azért felejthetetlenek, mert egy panoráma ablakos retro buszból csodálhatod meg Budapestet, hanem profi idegenvezetőnk −Imre− izgalmas bemutatót tart a város építészeti és történelmi érdekességeiről.

A túra tartalma:

−2 vagy 3 órás városnézés Budapest főbb nevezetességeinek bemutatásával, 3 rövid megállóval (Parlament, Budai Vár , Citadella)
− Háztól házig szolgáltatás.
−Magyar vagy angol nyelvű idegenvezetés.
−Budapest nappal vagy Budapest by night
Túra ára: 50−60.000.-Ft

Megrendelem

FONTOS!

−A buszban 8 fő fér el a sofőrön kívül. A buszt kizárólag saját sofőrünk vezetheti.

−A buszban étel, ital fogyasztása tilos.

−A busz nem rendelkezik felnőttek számára biztonsági övvel, de egy gyerekülés rögzíthető.

−Rossz időjárás esetén−jégeső, hóvihar− és sózott útviszonyoknál a túra nem indul.

Reklám, fotózás, filmforgatás

Egyedi VW élmény

A Volkswagen Transporter népszerűsége 1950 óta töretlen. Bármilyen terméket, szolgáltatást vagy látványt tesz mellé, a siker garantált!
Már a története is filmbe illő:

1947 tavaszán, a Volkswagen wolfsburgi főhadiszállásán Ben Pon holland üzletember a gyárudvaron meglátja a házilag barkácsolt, üzemi targoncaként funkcionáló Plattenwagen kiskocsit. Mivel a háború után Közép-Európában a szállítójármű hiánycikk, a csúnya kis targoncából haszonjárművet tervez, amit egy kis noteszba rögtön meg is rajzol. Később - 1947. április 23-án - visszamegy Wolfsburga, megmutatja a cég vezetőinek a kezdetleges skiccet, majd rábeszéli a Volkswagen igazgatóját, Heinz Heinrich Nordhoffot, hogy kezdje el a fejlesztést. Így születik meg holland ötlet alapján német tervezéssel és a Bogár műszaki alapjaival a Volkswagen Transporter T1, gyári nevén Typ 2.

Deluxe, azaz Samba

1951 nyarán piacra kerül a Deluxe kivitel, közismertebb nevén a Samba. A kizárólagosan személyszállító változatnál kuriózum a hatalmas, nyitható tető, a tetőívekbe szerelt hosszanti üvegablakok és a sarokablak. Az Európában nem árult Deluxe kisbusz létezett 15 üveges kivitelben is, de az igazi értéket a 23 üveges, „full panorámás” Typ 2 képviselte.
Egyedi árajánlat az igények, helyszínek, időtartam függvényében.

Megrendelem