Esküvői autó bérlés

Tedd különlegessé a nagy napot

Egy pár életében - bármennyire is közhelyes - tény hogy az egyik legfontosabb nap az esküvőjük napja. Hogy minél különlegesebbé tegyék ezt a napot sokan döntenek valamilyen tematikus esküvő mellett, hogy ezzel is egyedibbé varázsolják életük eme fontos pillanatát. Egy igazi western menyegző, a víz alatt kimondott boldogító igen, vagy épp egy retro esküvő? Igen retro esküvő, ugye nem is hangzik rosszul? A 60-as 70-es évek stílusát idéző esküvői ruhák, hangos beat zene és egy a korszakhoz illő menyasszonyi autó, hiszen egy retro esküvőhöz elengedhetetlen egy igazi veterán autó. És ha az 50-es, 60-as vagy épp a 70-es évekről van szó, akkor nincs autó mely jobban képviselné ezen évtizedeket, mint egy Volswagen T1 kisbusz.

Sambi, a mi kis Volswagen T1 buszunk, aggastyán kora ellenére még mindig fiatalosan falja a kilométereket és kiváló kelléke lehet egy 50-es vagy 60-as évek hangulatát idéző menyegzőnek, mint menyasszonyi autó. Szóval ha egy különleges esküvőhöz keresel menyasszonyi autót, akkor Sambi a megfelelő választás. Persze a házaspárok vagy épp a menyasszony mellett a családtagok szállítását is vállaljuk az esküvő különböző helyszíneire.

GET SERVICE

Partybusz bérlés

Egyedi VW élmény

Egy különleges élményre vágysz? Barátaiddal szeretnétek egy igazán jót bulizni egy valódi retro partybuszban vagy egy legénybúcsút szerveznél legjobb barátodnak, de a limuzinbérlést sablonosnak érzed? Akkor Sambi, a jó öreg Wolswagen T1-es kisbusz, szeretettel vár egy felejthetetlen kalandra. Gondold el hányan néznek majd, ha megérkezve a szórakozóhelyre, ha egy igaz retro hippibuszból száltok ki barátaiddal.

GET SERVICE

Városnéző túrák

Budapest új nézőpontból

Privát városnéző túráink nemcsak azért felejthetetlenek, mert egy panoráma ablakos retro buszból csodálhatod meg Budapestet, hanem profi idegenvezetőnk −Imre− izgalmas bemutatót tart a város építészeti és történelmi érdekességeiről.
A túra tartalma:
−2 vagy 3 órás városnézés Budapest főbb nevezetességeinek bemutatásával, 3 rövid megállóval (Parlament, Budai Vár , Citadella)
− Háztól házig szolgáltatás.
−Magyar vagy angol nyelvű idegenvezetés.
−Budapest nappal vagy Budapest by night
Túra ára: 50−60.000.-Ft

GET SERVICE

FONTOS!

−A buszban 8 fő fér el a sofőrön kívül. A buszt kizárólag saját sofőrünk vezetheti.

−A buszban étel, ital fogyasztása tilos.

−A busz nem rendelkezik felnőttek számára biztonsági övvel, de egy gyerekülés rögzíthető.

−Rossz időjárás esetén−jégeső, hóvihar− és sózott útviszonyoknál a túra nem indul.

Reklám, fotózás, filmforgatás

Egyedi VW élmény

A Volkswagen Transporter népszerűsége 1950 óta töretlen. Bármilyen terméket, szolgáltatást vagy látványt tesz mellé, a siker garantált!
Már a története is filmbe illő:
1947 tavaszán, a Volkswagen wolfsburgi főhadiszállásán Ben Pon holland üzletember a gyárudvaron meglátja a házilag barkácsolt, üzemi targoncaként funkcionáló Plattenwagen kiskocsit. Mivel a háború után Közép-Európában a szállítójármű hiánycikk, a csúnya kis targoncából haszonjárművet tervez, amit egy kis noteszba rögtön meg is rajzol. Később - 1947. április 23-án - visszamegy Wolfsburga, megmutatja a cég vezetőinek a kezdetleges skiccet, majd rábeszéli a Volkswagen igazgatóját, Heinz Heinrich Nordhoffot, hogy kezdje el a fejlesztést. Így születik meg holland ötlet alapján német tervezéssel és a Bogár műszaki alapjaival a Volkswagen Transporter T1, gyári nevén Typ 2.
Deluxe, azaz Samba
1951 nyarán piacra kerül a Deluxe kivitel, közismertebb nevén a Samba. A kizárólagosan személyszállító változatnál kuriózum a hatalmas, nyitható tető, a tetőívekbe szerelt hosszanti üvegablakok és a sarokablak. Az Európában nem árult Deluxe kisbusz létezett 15 üveges kivitelben is, de az igazi értéket a 23 üveges, „full panorámás” Typ 2 képviselte.
Egyedi árajánlat az igények, helyszínek, időtartam függvényében.

GET SERVICE